İleri Düzey Excel 2013 Kitabımızın 1 yıllık Online Excel Eğitimi Hediyeli Olduğunu Biliyor musunuz?


Türkiye’nin en çok satan İleri Düzey Excel kitaplarından olan İleri Düzey Excel 2013 kitabını aldığınızda http://www.vidoport.com üzerinden 1 yıllık Online Excel üyeliğini ücretsiz kazandığınızı biliyor musunuz?

İleri Düzey Excel 2013 Kitabı

İleri Düzey Excel 2013 Kitabı

İleri Düzey Excel eğitimlerinde anlatılan konuları kapsayan bu kitap sayesinde, kursa gitmeye gerek kalmadan Excel bilginizi ileri düzeye taşır ve Excel konusunda uzman olursunuz.

İleri Düzey Excel 2013 kitabı ile kitabı alanların ücretsiz olarak yararlanabildiği online eğitimlerimiz sayesinde, adım adım ve uygulamalı olarak, Excel’de Koşullu Biçimlendirmelerden, veri doğrulama kullanımına, Özet tablolar’dan Makrolar kullanımına, EĞER İşlevini kullanımından, ÇOKETOPLA gibi işlevlerin kullanımına kadar işlevleri ve işlevlerin ortak kullanımlarını rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Konularına göre dağıtılmış olan ipuçları ile Excel’de bilmediğiniz konulardaki Kısayolları öğrenebilir ve bunların eğitimlerini online olarak izleyebilirsiniz.

En iyi Excel kitapları arasında bulunan İleri Düzey Excel 2013 kitabı ile birlikte, http://www.vidoport.com üzerinden Excel Giriş – Orta Düzey, İleri Düzey Excel, Excel İşlevleri, Excel Uzmanlık konularının anlatıldığı 59 lira değerinde olan Excel Üyeliğine ÜCRETSİZ sahip olarak, kitapta anlatılan konuların videolarını izleyebilir, örnek dosyalar üzerinde çalışabilirsiniz.

Kitabı satın alabileceğiniz adresler:

http://vidoport.com/index.php?icerik=1057   — 55 TL Adınıza İmzalı ve Kargo Ücretsiz. 

http://www.dr.com.tr/Kitap/Ileri-Duzey-Excel-2013/Omer-Bagci/Egitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000455394   — 41,25 TL Artı Kargo

http://seckin.com.tr/kitap/n/185455725/title/ileri-duzey-excel-2013-omer-bagci.html   — 55 tl Kargo Ücretsiz.

About Excel, İleri Excel ve Ofis Eğitmeni - Yazar Ömer BAĞCI

vidoport.com'da Eğitmen İleri Düzey Excel 2021 ve Bilgisayarın B'si kitaplarının yazarı. Kurumsal İleri Düzey Excel eğitimleri ve Excel raporlama eğitimleri alanlarında çalışıyorum.
Bu yazı Genel Excel ve diğer konular içinde yayınlandı ve , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

3 Responses to İleri Düzey Excel 2013 Kitabımızın 1 yıllık Online Excel Eğitimi Hediyeli Olduğunu Biliyor musunuz?

  1. Yafu dedi ki:

    Selam hocam, eğitim videolarınızdan çok faydalanıyorum. Kitabınızı almak isterim. Sorun şu: DR.com.tr den kitabı alınca da 1 yıllık video eğitim hediye mi?

    • Ömer BAĞCI dedi ki:

      evet. herhangi bir satış noktasından aldığınız kitabımız’da 1 yıllık online Excel üyeliği açılıyor. vidoport.com üzerinden satın aldığınızda ise kitab adınıza imzalı olarak gelir.

  2. bora dedi ki:

    slm hocam kitabınızı aldım .Peki nasıl eğitim hakkımı elde etçem.Girdiğimde bişey yazmam gerekiyor mu?.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.