Excel ve İleri Düzey Excel’i Öğrenmenin Yolları…


Kuşkusuz ki Excel programı, her sektördeki kişilerin kullandıkları ve ihtiyaç duydukları bir program.  Basit tablolar oluşturmaktan, detaylı analizlere kadar farklı alanlarda kullanılan Excel programlarını öğrenmek, daha etkin Excel kullanmak, İleri Düzey Excel bilgisine sahip olmak için mutlaka ileri düzey Excel eğitimine ihtiyaç var.

Excel konusunda kendinizi geliştirmek için, en hızlı yöntem kuşkusuz ki Özel  ileri düzey Excel eğitimi almaktır.  1-1 yapılan bu eğitimler sizin Excel düzeyinize göre ayarlandığı için, eksik olduğunuz konuları kapatma ve hızlı bir şekilde ilerlemek için en ideal yoldur. Özel Excel Dersleri, eğitim alan kişinin mesai saatlerine göre ayarlandığı ve seviyede eğitim alan kişinin düzeyine göre belirlendiği için oldukça verimli geçer.

Özel Excel Eğitimi alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, eğitim veren hocanın, bu konuda tecrübesinin olmasıdır. Eğitmen, eğitim verdiği kişinin ne yapmak istediğini anlamalı ve onu işinde, en yüksek verimi alabileceği şekilde yönlendirmelidir.

Excel’i öğrenmenin bir diğer yolu ise grup şeklinde düzenlenen Excel eğitimlerine katılmaktır. Bu tür eğitimler genellik özellikle 3-5 eğitim kurumunda düzenlenmektedir.

Excel’i öğrenmenin en ucuz yolu ise kuşkusuz Online Excel Eğitimleri. http://www.vidoport.com üzerinden alabileceğiniz online Excel eğitimlerinde; eğitimlere başlama ve bitiş saatleri ise seviyenizi siz belirlersiniz. Zamandan ve mekandan bağımsız olarak alınabilinen Excel eğitimleri, başlangıçtan ileri seviyeye kadar ilerler.

Bireysel olarak Özel Excel Eğitimi almak için tıklayınız…

http://www.vidoport.com adresini inceleyerek Online Excel ve diğer MS-Office eğitimlerinizi 7/24 online alabilirsiniz.

 

About Excel, İleri Excel ve Ofis Eğitmeni - Yazar Ömer BAĞCI

vidoport.com'da Eğitmen İleri Düzey Excel 2021 ve Bilgisayarın B'si kitaplarının yazarı. Kurumsal İleri Düzey Excel eğitimleri ve Excel raporlama eğitimleri alanlarında çalışıyorum.
Bu yazı Genel Excel ve diğer konular içinde yayınlandı ve , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

1 Responses to Excel ve İleri Düzey Excel’i Öğrenmenin Yolları…

  1. Volkan Atabey dedi ki:

    kesinle öğrenilmesi gereken bir program..

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.